Bruuns Bazaar logo

Bruuns Bazaar

Hos Butik Liva er tøj fra Bruuns Bazaar et af vores allermest efterspurgte brands. Essensen af Bruuns Bazaar er cool komfort og skandinavisk renhed, med en signatur af afslappet elegance. Netop denne kombinationen af ægte designertøj med en genkendelig designsignatur i karakteristisk, minimalistisk og skandinavisk design tiltaler den moderne kvinde, som ønsker at vise hvem hun er med det tøj hun tager på.

Pris
Sortér efter
Kategorier
Pris
Sortér efter
Kategorier
Størrelse
Farve

Køb Bruuns Bazaar hos Butik Liva

Det ikoniske danske tøjmærke, Bruuns Bazar er kendetegnet ved minimalistisk, nordisk design med sans for kvalitet og genkendelige detaljer. Bruuns Bazar har fra starten i 1994 været banebrydende inden skandinavisk design og var det et af de første danske tøjmærker til at slå igennem på den internationale modescene. I dag skaber Bruuns Bazar tøj til dig, der ikke vil gå på kompromis med det tøj du har på til hverdag og til fest, og som samtidig er 100% bæredygtig.

Historien om Bruuns Bazaar

 
Det danske modebrand Bruuns Bazaar startede tilbage i 1994, hvor brødrene Bjørn og Teis Bruun ønskede at lave et modehus med dybe rødder i den nordiske design tradition. Fra starten skabte Bruuns Bazaar stor interesse og begejstring internationalt og blot 5 år efter starten blev Bruuns Bazaar det første danske modebrand, der blev en del af den officielle fashion kalender i Paris. 

 

Bruuns Bazaar forhandler på Frederiksberg

Butik Liva er Bruuns Bazaar  forhandler på Frederiksberg og København. Vi stolte over, at have det ikoniske, danske tøjmærke i vores butik på Gammel Kongevej på Frederiksberg og i vores webshop.  

Med vores webshop er det nemt og hurtigt at bestille de bedste designs fra Bruuns Bazaar. Med fri fragt ved køb over 499,- og garanteret hurtig levering, får du dine varer tilsendt i hele Danmark, lige til din hoveddør indenfor 1-3 hverdage. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, skal du blot returnere pakken i original stand og intakt emballage senest 15 dage efter. 

Endnu en gang velkommen til Bruuns Bazaar fantastiske modeunivers hos Butik Liva. 

Er det du søger ikke på webshoppen, så giv os et kald i butikken. Det kan være, at det hænger på en gine eller måske blot ikke er kommet på webshoppen endnu.

Husk vi også forhandler også tøj fra andre spændende brands:

Bruuns Bazaar størrelser

Når du bestiller hos os, behøver du ikke gruble over størrelser og hvorvidt et par bukser sidder helt perfekt. I vores butik på Gammel Kongevej på Frederiksberg kan du se og prøve tøjet fra Bruuns Bazaar inden du køber. 

Husk at når du køber Bruuns Bazaar tøj online hos Butik Liva har du altid 15 dages fuld returret. Er du ikke tilfreds med tøjet eller passer det ikke lige til dig, er du altid velkommen til at sende varerne retur og få pengene refunderet.

Bruuns Bazaar på tilbud

Vi har det store udvalg i tøj fra Bruuns Bazaar og derfor kan du ofte være heldig at finde Bruuns Bazaar på tilbud i vores online outlet sat ned med op til 40%. Kig efter rabatmærket på billedet af produkterne, der fortæller hvor meget du kan spare ved at handle her og nu. 

Bruuns Bazaar på Frederiksberg
Scroll to Top