DAY Birger Et Mikkelsen logo

DAY Birger et Mikkelsen

DAY Birger et Mikkelsen blev grundlagt i 1997 med en unik mission: At give et nyt look og en ny stil baseret på skandinaviske værdier og en boheme-tankegang. Ledet af filosofien om at give uafhængige kvinder hverdags luksus til overkommelige priser, er kollektionerne kendetegnet ved en moderne følelse og høj kvalitet af materialer, detaljer og finish. Hos Butik Liva er vi stolte over, at være forhandler af dette ikoniske, danske tøjmærke, der i 2022 har relanceret sig selv og givet os alle den friske start, som vi har længtes efter de seneste år.

Pris
Sortér efter
Kategorier
Pris
Sortér efter
Kategorier
Størrelse
Farve

Køb DAY Birger et Mikkelsen hos Butik Liva

DAY Birger et Mikkelsen er tøjet til den stilsikre kvinde, der elsker kombinationen af modsætninger. Her dyrkes regnestykket om at 1 + 1 giver 3. Kombinationen af det romantiske med det minimalistiske er selve hjertet i dette fantastiske tøjbrand. Det er luksus tøj af lækre materialer, smukke detaljer og udsmykninger i absolut top kvalitet til overkommelige priser. 

Day Birger et Mikkelsen på Frederiksberg

DAY Birger et Mikkelsen forhandler på Frederiksberg

Butik Liva er DAY Birger et Mikkelsen forhandler på Frederiksberg og København. Vi stolte over, at have det populære tøjmærke i vores butik og på vores webshop.  

Med vores webshop er det nemt og hurtigt at bestille de bedste designs fra DAY. Med fri fragt ved køb over 499,- og garanteret hurtig levering, får du dine varer tilsendt i hele Danmark, lige til din hoveddør indenfor 1-3 hverdage. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, skal du blot returnere pakken i original stand og intakt emballage senest 15 dage efter. 

Endnu en gang velkommen til DAY’s innovative univers hos Butik Liva. 

Er det du søger ikke på webshoppen, så giv os et kald i butikken. Det kan være, at det hænger på en gine eller måske blot ikke er kommet på webshoppen endnu.

Husk vi også forhandler også tøj fra andre spændende brands:

DAY Birger et Mikkelsen tilbud og lagersalg

Når du bestiller hos os, behøver du ikke gruble over størrelser og hvorvidt et par bukser sidder helt perfekt. I vores butik på Gammel Kongevej på Frederiksberg kan du se og prøve tøjet fra DAY inden du køber. 

Husk at når du køber DAY tøj online hos Butik Liva har du altid 15 dages fuld returret. Er du ikke tilfreds med tøjet eller passer det ikke lige til dig, er du altid velkommen til at sende varerne retur og få pengene refunderet.

DAY på tilbud

Vi har det store udvalg i tøj fra DAY og derfor kan du ofte være heldig at finde DAY Birger et Mikkelsen på tilbud i vores online outlet sat ned med op til 40%. Kig efter rabatmærket på billedet af produkterne, der fortæller hvor meget du kan spare ved at handle her og nu. 

Scroll to Top