Karen by Simonsen logo

Karen by Simonsen

Er du vild med klassiske styles i trendy prints og designs? Så vil du elske Karen by Simonsen. I de sidste 25 år har Karen Simonsen været en af vores mest visionære designere, og hun har hyldet skandinavisk designs elegance og skabt musthaves til den moderne kvindes garderobe. Karen by Simonsens kollektioner udstråler stærkt og feminint design med elegante detaljer – alt sammen uden på noget tidspunkt at gå på kompromis med kvaliteten.

 
Pris
Sortér efter
Kategorier
Pris
Sortér efter
Kategorier
Størrelse
Farve

Stærke kollektioner fra Karen by Simonsen

Hvis du ikke allerede kender Karen by Simonsen, er det absolut på tide. Karen Simonsens designs er nemlig musthaves for dig, der ønsker, at din garderobe skal emme af femininitet, elegance og stil.

Med sin store rejselyst, nysgerrighed og strålende energi har Karen Simonsen oversat sine rejsers mange indtryk til smukke og spændende kollektioner i betagende farvesammensætninger og prints.

Den erfarne designer er super bevidst om, at en god pasform er afgørende for, at du føler dig godt tilpas i det tøj, du har på. Du kan derfor være sikker på, at pasformen i alle Simonsens kollektioner altid er dejlig og komfortabel ligegyldigt hvilken style, du vælger.

Giv din basisgarderobe en opgradering med smarte t-shirts med korte eller lange ærmer til de friske forårsdage eller dejlige og bløde pullovers og cardigans til de kolde vintermåneder. Står du overfor en fest og mangler et flot outfit, kan du få stilfulde sæt og smukke kjoler i enhver længde og i et væld af snit, farver og mønstre, så du uden tvivl vil finde noget, der passer netop din smag.

Uanset humør, lejlighed eller sæson matcher dette brand dine behov.

Karen by Simonsen hos Butik Liva på Frederiksberg

Klassiske designs med en finger på pulsen

Med designs fra Karen by Simonsen vil såvel din basisgarderobe som dit festtøj være trendy til enhver tid. Brandet sætter en ære i at skabe klassikere, der alle bærer elementer af tidssvarende trends i form af bl.a. innovative detaljer og grafiske prints. Tidsånden vil altid være ganske omhyggeligt overvejet og inkorporeret i de enkelte designs.

Nogle af Karen by Simonsens kerneværdier er wearability og godt håndværk. Alle designs er derfor kreeret med en bevidsthed om, at dit tøj skal kunne bruges i mange år og er lavet af nøje udvalgte materialer og tekstiler af topkvalitet. Når du shopper de skønne kollektioner fra dette brand, fylder du altså dit liv og dit klædeskab med kvalitetsdesigns, der holder år efter år og vask efter vask.

Karen by Simonsen forhandler på Frederiksberg

Hos Butik Liva på Frederiksberg er vi stolte over, at være Karen by Simonsen forhandler på Frederiksberg, så vi dermed kan tilbyde dig et bredt udvalg af både kjoler, bluser og tunikaer, som i den grad skiller sig ud fra mængden. Dyk ned i de forskellige kreationer, tillad dig selv at blive inspireret, og løft din garderobe til nye højder.

Er det du søger ikke på webshoppen, så giv os et kald i butikken. Det kan være, at det hænger på en gine eller måske blot ikke er kommet på webshoppen endnu.

Husk vi også forhandler også tøj fra andre spændende brands:

Karen by Simonsen størrelser

Er du i tvivl om størrelsen?

Når du bestiller hos os, behøver du ikke gruble over størrelser og hvorvidt et par bukser sidder helt perfekt. I vores butik på Gammel Kongevej på Frederiksberg kan du prøve tøjet fra Karen by Simonsen og mærke kvaliteten inden du køber. 

Husk at når du køber Karen by Simonsen har du altid 15 dages fuld returret. Er du ikke tilfreds med tøjet eller passer det ikke lige til dig, er du altid velkommen til at sende varerne retur og få pengene refunderet.

Karen by Simonsen tilbud og lagersalg

Vi har det store udvalg i tøj fra Karen by Simonsen og derfor kan du ofte være heldig at finde Karen by Simonsen på tilbud, hvor tøjet er sat ned med op til 40%.

Kig efter rabatmærket på billedet af produkterne, der fortæller hvor meget du kan spare ved at handle her og nu. 
Scroll to Top