MosMosh logo Frederiksberg

Mos Mosh

Det danske tøjmærke, Mos Mosh er et af de mest populære danske tøjmærker hos Butik Liva. Den klassiske, men trendy stil har på få år gjort Mos Mosh til et af de mest kendte danske tøjmærker i Europa. De er kendte for en eminent god pasform, materialer af virkelig høj kvalitet og så har alle deres designs et lille tvist, som efterhånden er blevet deres signatur detalje.

Pris
Sortér efter
Kategorier
Pris
Sortér efter
Kategorier
Størrelse
Farve

Mos Mosh forhandler på Frederiksberg

Hos Butik Liva er vi vilde med tøjet fra det danske tøjmærke Mos Mosh, hvor vi håndplukker og udvælger det bedste fra deres kollektioner. Tøjet fra Mos Mosh er til hverdag og fest, men altid i en liga for sig selv med fantastisk pasform, høj kvalitet og altid med det lille twist, som gør kollektionerne fra Mos Mosh til noget helt særligt. Der kæles altid for detaljerne og hver eneste beklædningsgenstand er lavet med “passion, love & heart”.  

Uanset om du har brug for tøj til festen eller ønsker at være lidt god ved dig selv, så finder du helt sikkert noget i vores Mos Mosh-kategori. 

Mos Mosh forhandler Frederiksberg

Uimodståelige og velsiddende jeans fra Mos Mosh

Hvis du tænker jeans når du tænker på Mos Mosh er det ikke så mærkeligt. De var nemlig et jeansmærke i starten, hvor især den eminente pasform, høje kvalitet og den lille ekstra detalje gav brandet vind i sejlene. I dag finder du alt fra nederdele, skjorter, t-shirts, trøjer, blazere og naturligvis jeans og bukser i deres kollektioner.

Historien bag Mos Mosh

MOS MOSH blev grundlagt af Kim Hyldahl i 2010 og selvom det ikke lå i kortene, at Kim skulle starte sit eget firma, så fortalte en spåkone ham en gang, at hvis han var modig til at tage springet, så ville han få succes som selvstændig.

Og sådan blev det. De første designs blev til i Kims køkken i hjemmet i Kolding og i 2010 kom den første kollektion, der beskedent bestod af syv par bukser, der i blandt de populære Cheryl Cargo Bukser, som den dag i dag findes i kollektionerne. 

Kendetegnet ved den første kollektion var en fantastiske pasform og det lille twist, der gjorde, at de blev unikke. Præcis disse kendetegn har Mos Mosh holdt ved og er i dag en del af deres DNA. Trods starten i den jyske muld har målet fra dag 1 været, at Mos Mosh skulle sælges internationalt og det må siges at være lykkedes. I dag har Mos Mosh mere end 24.000 forhandlere over hele verden.

Gør en god deal med Mos Mosh på udsalg

Hos Butik Liva elsker vi at give dig et godt tilbud og du har ofte mulighed for finde tøj fra Mos Mosh på tilbud. Vi samler alle vores Mos Mosh tilbud i udsalgs-kategorien, hvor du nemt kan få et overblik over de absolut bedste deals i butikken og i vores webshop. Kig efter rabatmærket på billedet af produkterne, der fortæller hvor meget du kan spare ved at handle her og nu. Her der mulighed for at spare 10, 20, 30 ja helt op til 40% på kvalitetstøj fra f.eks. Mos Mosh. Finder du det du søger efter i vores udsalgs kategori, er det nu du skal slå til. Ofte kan vi nemlig ikke få mere hjem og ofte findes det kun få størrelser. 

Butik Liva er Mos Mosh forhandler

Hos Butik Liva er vi stolte over at være Mos Mosh forhandler på Frederiksberg, hvor du har mulighed for at prøve tøjet i vores butik på Gl. Kongevej eller købe det online i vores webshop.

Med vores webshop er det nemt og hurtigt at bestille de bedste designs fra Mos Mosh. Med fri fragt ved køb over 499,- og garanteret hurtig levering, får du dine varer tilsendt i hele Danmark, lige til din hoveddør indenfor 1-3 hverdage. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, skal du blot returnere pakken i original stand og intakt emballage senest 15 dage efter. 

Endnu en gang velkommen til Mos Mosh’s fantastiske modeunivers hos Butik Liva. 

Er det du søger ikke på webshoppen, så giv os et kald i butikken. Det kan være, at det hænger på en gine eller måske blot ikke er kommet på webshoppen endnu.

Husk vi også forhandler også tøj fra andre spændende brands:

Scroll to Top