My Essential Wardrobe logo

My Essential Wardrobe

Hos Butik Liva er vi vilde med tøjet fra det danske tøjmærke, My Essential Wardrobe. Som deres navn fortæller er der tale som styles, som bare hører til i din basisgarderobe. Det er tøj, som du vender tilbage til, der kan bruges år efter år – uanset om det er på jobbet, til fest eller til en tur i byen med veninderne. Gå på udkig i vores store udvalg af tøj fra My Essential Wardrobe.

Pris
Sortér efter
Kategorier
Pris
Sortér efter
Kategorier
Størrelse
Farve

My Essential Wardrobe forhandler på Frederiksberg

Hos Butik Liva elsker vi tøjet fra My Essential Wardrobe, der mere end nogle andre brands gør op med forestillingen om, at basistøj er kedeligt.

Særlige anledninger er der nok af i livet. Derfor rummer langt de fleste kvinders garderober en del festtøj i form af for eksempel fine støvletter, labre jakkesæt og smukke kjoler. Hverdagstøj fylder dog typisk en smule mere i garderoben, og det er også hverdagstøj, mange af os køber mest af, når vi shopper online.

Ingen garderobe er komplet uden jeans, t-shirts, tanktops, sweatshirts og lignende essentielle beklædningsgenstande. Og som navnet antyder, specialiserer My Essential Wardrobe sig netop i de former for tøj, som vi alle har brug for at have hængende i skabet.

Historien bag My Essential Wardrobe

My Essential Wardrobe har levet noget af en omtumlet tilværelse og har tidligere heddet Kön & Mön og Denim Hunter, inden de er landet som My Essential Wardrope – forkortet til MEW. Med navnet My Essential Wardrobe har brandet samtidig slået sig over på en grønnere og mere bæredygtig stil med fokus på basisgarderoben og tøj, der kan holde i mange år. Trods de mange navne har brandet bevaret deres DNA med spændende design, skøn pasform og kompromisløs kvalitet.

Shop My Essential Wardrobe på udsalg

Hos Butik Liva elsker vi at give dig et godt tilbud og du har ofte mulighed for finde tøj fra My Essential Wardrobe på tilbud. Vi samler alle vores My Essential Wardrobe tilbud i udsalgs-kategorien, hvor du nemt kan få et overblik over de absolut bedste deals i butikken og i vores webshop.

Kig efter rabatmærket på billedet af produkterne, der fortæller hvor meget du kan spare ved at handle her og nu. Her der mulighed for at spare 10, 20, 30 ja helt op til 40% på kvalitetstøj fra f.eks. My Essential Wardrobe. Finder du det du søger efter i vores udsalgs kategori, er det nu du skal slå til. Ofte kan vi nemlig ikke samme styles hjem og ofte har vi dem kun få størrelser. 

Butik Liva er My Essential Wardrobe forhandler

Hos Butik Liva er vi stolte over at være My Essential Wardrobe forhandler på Frederiksberg, hvor du har mulighed for at prøve tøjet i vores butik på Gl. Kongevej eller købe det online i vores webshop.

Med vores webshop er det nemt og hurtigt at bestille de bedste designs fra My Essential Wardrobe. Med fri fragt ved køb over 499,- og garanteret hurtig levering, får du dine varer tilsendt i hele Danmark, lige til din hoveddør indenfor 1-3 hverdage. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, skal du blot returnere pakken i original stand og intakt emballage senest 15 dage efter. 

Endnu en gang velkommen til My Essential Wardrobe’s fantastiske modeunivers hos Butik Liva. 

Finder du ikke det du søger på webshoppen, så giv os et kald i butikken. Det kan være, at det hænger på en gine eller måske blot ikke er kommet på webshoppen endnu.

Husk vi også forhandler også tøj fra andre spændende brands:

Scroll to Top