Tilbud og udsalg af modetøj

Vi holder som udgangspunkt udsalg i butikken 4 gange om året, men vores tilbudsvarer er altid tilgængelige her i online-shoppen. Varerne kan bestilles til afhentning eller forsendelse efter ønske. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge eller gerne vil prøve tøjet inden køb, er du velkommen til at sende en mail med info. om varen og hvilke størrelser du gerne vil prøve – så finder vi tøjet frem og laver en aftale med dig om prøvning.

Pris
Sortér efter
Kategorier
Pris
Sortér efter
Kategorier
Størrelse
Farve

Spar mange penge på tøj på udsalg

Hos Butik Liva har vi lavet en helt speciel sektion, der kun indeholder alle vores tilbudsvarer og tøj på udsalg. Her finder du varer nedsat med helt op til 60%, fra alle de fede mærker du allerede kender fra vores vores butik på Gammel Kongevej og på vores webshop, f.eks. SAND CopenhagenBruuns Bazar, Freebird, Dea Kudibal, Karen By SimonsenDante 6, Day og Mos Mosh.  .

På den måde kan du hurtigt og nemt tjekke, om du kan gøre et billigt køb og få det, du ønsker, til en god pris. Du skal dog være opmærksom på, at ikke alle varer findes i alle størrelser og farver, og tilbuddet gælder kun så længe lager haves.

Dea Kudibal hos Butik Liva Frederiksberg

Lækkert dametøj på udsalg

Du finder altid et stort udvalg af dametøj på udsalg på Butik Liva fra vores nøje udvalgte brands. udover alle de nye kollektioner, som du finder både i butikken på Frederiksberg og i webshoppen, har vi en hel kategori udelukkende med dametøj på udsalg. Her har du mulighed for at spare helt op til 60% på lækre designs. 

Hvis du har haft en lækker kjole eller trøje i kikkerten i længere tid, så er det nu du skal slå til. Vores udsalgsvarer findes kun i få styk og i begrænsede størrelse. På udkig efter de bedste tilbud og udsalg, så er du havnet det helt rigtige sted.

Hvorfor er tøjet på udsalg?

Hos Butik Liva på Frederiksberg tilbyder vi dig en bred palette af lækre designs og dugfriske style, men i  takt med at årstiderne og moden skifter, sætter vi prisen på tøjet ned i slutningen de forskellige modesæsoner. Samtidig kommer vi ofte ud for at nogle styles bliver udsolgt i flere af størrelserne og de størrelser, der er tilbage derfor bliver sat på udsalg, for at gøre plads til styrles vi kan præsenterer i alle de populære størrelser. Tøjet i vores udsalgskategori er altså af præcis samme høje kvalitet, som i resten af vores kollektioner. Vi har blot kun få styk tilbage og derfor havner det i denne kategori, hvor du kan gøre nogle fantastiske modekup. 

Billigt modetøj til kvinder

Uanset anledning er det altid fantastisk at gøre et godt modekup og købe lækkert tøj til en formidabel pris. Her i vores udsalgskategori finder du altid flot vores billigste priser på lækkert modetøj til kvinder i alle aldre. Med denne kategori er har det super nemt for dig at finde dametøj på udsalg, som giver din garderobe nyt liv.

Scroll to Top